De september editie van Kicxstart is uit!

Geen excuses, hij is er, het SEPTEMBER NUMMER van KicXstart! Beste nummer ooit (net als de vorige) met: Honda HRC RC45 superbike: We durfden het bijna niet te vragen, en toch mochten we even! * Het grote WILCO ZEELENBERG interview. De oud GP-winnaar over zijn rijders en de link naar z’n eigen raceverleden * Kawasaki Z900 vs. Triumph Street Triple 765 S: Al jaren tot elkaar veroordeeld, maar nu allebei volledig opgefrist. Worden de kaarten opnieuw geschud? De Kawasaki GPZ1100 classic enduranceracer van Mario Eikelenboom * SUPERBIKE SHOOT-OUT (II) Wie pakt die felbegeerde finaleplaats: de ZX-10RR, GSX-R1000 of Panigale S? * DIRT QUAKE We stuurden Pieter naar Engeland voor een potje knokken in het zand op een Harley. Hij kwam als een ander mens terug. De vreselijke brand in de Mont Blanc-tunnel kende een echte (motor)held * VALVOLINE BMW R nineT Wat je krijgt als je als je een R nineT mixt met AMA-invloeden. En natuurlijk nog VEEL, VEEL meer! Lees meer >>

De augustus editie van Kicxstart is uit!

De juli editie van Kicxstart is uit!

De juni editie van Kicxstart is uit!

De mei editie van Kicxstart is uit!

De april editie van Kicxstart is uit!

De maart editie van Kicxstart is uit!

De Koopgids van Kicxstart is uit!

Met tests van de BMW R 1200 GS (Rallye / Exclusive), Honda CBR1000RR Fireblade (SP), Kawasaki Z900 (Performance) & Ninja 650 (Performance)

De januari editie van Kicxstart is uit!

De december editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer test van de Ducati Monster 1200 S en de Magni FIlo Rosso. Een overzicht van de nieuwe Modellen 2017. Reportages: Electric Night Ride, DSRA Zijspan-opstapdag en In groep rijden als een baas. We reiken ook de ‘Kicxstart Awards’ uit in het complete Jaaroverzicht 2016. Interview MotoGP-Kampioenen Márquez, Zarco en Binder. Reportage: Gaat het WSB naakt? Historisch Ray Amm. Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnisten Mat Oxley en Michael Van Der Mark. Pitbox Alle races, alle inzichten en in de rubriek Coolkast: Triumph-dealers bouwen customs. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Jonathan Rea, tweevoudig wereldkampioen WSBK (2015 & 2016).