De april editie van Kicxstart is uit!

De maart editie van Kicxstart is uit!

De Koopgids van Kicxstart is uit!

Met tests van de BMW R 1200 GS (Rallye / Exclusive), Honda CBR1000RR Fireblade (SP), Kawasaki Z900 (Performance) & Ninja 650 (Performance)

De januari editie van Kicxstart is uit!

De december editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer test van de Ducati Monster 1200 S en de Magni FIlo Rosso. Een overzicht van de nieuwe Modellen 2017. Reportages: Electric Night Ride, DSRA Zijspan-opstapdag en In groep rijden als een baas. We reiken ook de ‘Kicxstart Awards’ uit in het complete Jaaroverzicht 2016. Interview MotoGP-Kampioenen Márquez, Zarco en Binder. Reportage: Gaat het WSB naakt? Historisch Ray Amm. Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnisten Mat Oxley en Michael Van Der Mark. Pitbox Alle races, alle inzichten en in de rubriek Coolkast: Triumph-dealers bouwen customs. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Jonathan Rea, tweevoudig wereldkampioen WSBK (2015 & 2016).

De november editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer tests van de Kawasaki Z1000SX & W800 Final Edition, de Mash TT40 en de Triumph Bonneville T100 in wereldpremière. MotoGP-elektronica voor Dummies, Endurance van Itterbeck en de Boucles de Theux-Rally.  Historisch: Moto Guzzi V8. Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnisten Mat Oxley en Michael Van Der Mark én in de rubriek De Coolkast. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Marco Simoncelli, wereldkampioen 250cc (2008). Scoor nu de nieuwe KicXstart in boekhandel of kiosk.

De oktober editie van Kicxstart is uit!

De september editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer… Brough Superior SS100 Flauw afkooksel of mooi eerbetoon? – BMW R NineT Scrambler vs. Triumph Bonneville T120 Vakantie! – Vergelijkingstest: Triumph Thruxton R vs. BMW R NineT vs. Norton Commando 961 SF vs. Yamaha XJR 1300 vs. Honda CB1100 EX Café racers op Chimay – Reportage Britten V1000 De ideale motor – BMW Motorrad Days Garmisch-Partenkirchen – Roland Sands goes MotoGP – Historisch: Brough Superior De Rolls-Royce op twee wielen – Producttest 8 retropotjes getest – Pitbox Alle races, alle inzichten -Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnist Mat Oxley én in de rubriek De Coolkast een reportage over Handbuilt Customs. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Daijiro Kato, wereldkampioen 250cc (2001).

De augustus editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer Yamaha Tracer 700 Klein beetje geniaal – BMW R nineT Scrambler Puur en simpel – Yamaha MT-10 vs. Triumph Speed Triple R vs. Ducati Monster R vs. BMW S 1000 R vs.  KTM 1290 Super Duke SE De eerste regel van Fight Club aan onze laars gelapt – Interview Michael Doohan Hou zou het nog zijn met Micky D? – Producttest 8 systeemhelmen getest – Historisch Indianenverhalen – KTM RC Cup In de schaduw van de TT van Assen. Slik. Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnisten Mat Oxley en Michael van der Mark én in de rubriek De Coolkast een reportage over Petrol Factory. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Noriyuki Haga, drievoudig vicekampioen World Superbikes (2000, 2007, 2009). Scoor nu de nieuwe KicXstart in boekhandel of kiosk.

De juli editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer een vergelijkingstest BMW F 800 R vs. Kawasaki Z800 vs. MV Agusta Brutale 800. Vooroordelen bevestigd? Een test van een elektrische supernaked, de Energica Eva, omdat het kan. Reportages over het IOMTT: een interview met de Dunlops van Dunlop, 20 jaar John McGuinness in 20 antwoorden, de 5 gekste TT-verhalen van Steve Parrish en Toeristen op Man. We kijken met Stefan Schaller in de glazen BMW-bol. We testen 6 Trailbanden. Historisch: Imola 200, De race die alles veranderde voor Ducati en we volgden een trainingsdag voor KTM RC Cup. Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnisten Mat Oxley en Michael van der Mark én in de rubriek De Coolkast een reportage over Wheels&Waves. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Kenny Roberts jr., wereldkampioen 500cc (2001). Scoor nu de nieuwe KicXstart in boekhandel of kiosk.

Lees meer >>