De juli editie van Kicxstart is uit!

De juni editie van Kicxstart is uit!

De mei editie van Kicxstart is uit!

De april editie van Kicxstart is uit!

De maart editie van Kicxstart is uit!

De Koopgids van Kicxstart is uit!

Met tests van de BMW R 1200 GS (Rallye / Exclusive), Honda CBR1000RR Fireblade (SP), Kawasaki Z900 (Performance) & Ninja 650 (Performance)

De januari editie van Kicxstart is uit!

De december editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer test van de Ducati Monster 1200 S en de Magni FIlo Rosso. Een overzicht van de nieuwe Modellen 2017. Reportages: Electric Night Ride, DSRA Zijspan-opstapdag en In groep rijden als een baas. We reiken ook de ‘Kicxstart Awards’ uit in het complete Jaaroverzicht 2016. Interview MotoGP-Kampioenen Márquez, Zarco en Binder. Reportage: Gaat het WSB naakt? Historisch Ray Amm. Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnisten Mat Oxley en Michael Van Der Mark. Pitbox Alle races, alle inzichten en in de rubriek Coolkast: Triumph-dealers bouwen customs. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Jonathan Rea, tweevoudig wereldkampioen WSBK (2015 & 2016).

De november editie van Kicxstart is uit!

Met onder meer tests van de Kawasaki Z1000SX & W800 Final Edition, de Mash TT40 en de Triumph Bonneville T100 in wereldpremière. MotoGP-elektronica voor Dummies, Endurance van Itterbeck en de Boucles de Theux-Rally.  Historisch: Moto Guzzi V8. Voorts de gekende rubrieken met de Startgrid, de Pitbox, de Kalender en vaste columnisten Mat Oxley en Michael Van Der Mark én in de rubriek De Coolkast. Natuurlijk ook met poster uit onze reeks Race Legendes in het hart van het magazine, Marco Simoncelli, wereldkampioen 250cc (2008). Scoor nu de nieuwe KicXstart in boekhandel of kiosk.

De oktober editie van Kicxstart is uit!